Rendezvényeink a Kemecés Udvarban

Bevezető és meghívó a rendezvényekhez

Mit szólna hozzá, ha működés közben, előre megtekinthetné és kipróbálhatná kemencéjét és kerti konyháját?

Nálunk megteheti! 

Mi lehetővé tesszük Önnek és Családjának, hogy a berendezések kiválasztását egy valódi, élő bemutatón, saját tapasztalatai alapján végezze el. Csak az itt szerzett élmények alapján döntsön! Érezze meg a kerti konyha hangulatát, a kemencében sült ételek ízét és illatát! 

Ezt megteheti a jelentkezési lap visszaküldésével vagy jelentkezhet ügyfélszolgálatunkon, telefonon is. A jelentkezést követően pontosítjuk a részvétel lehetséges időpontját is.

Ne feledkezzen meg a kemencés vásárról sem!

Kemencés Vásárt tartunk minden hónap első szombatján   8.00 – 16.00 óráig a Dél-Balatoni Kemencés Udvarban.

Helyszín: 8613 Balatonendréd, Bem József utca 40.

Ha kemencét, kerti konyhát, grillezőt épít vagy építtet, most, itt rendkívül kedvezményes áron beszerezheti a szükséges anyagokat és szerkezeteket.

A gasztróépítmények építését és a szerkezetek szakszerű beépítését ingyenes elméleti és gyakorlati ismertetővel egészítjük ki.

A vásárban minden – vásári árjegyzékben szereplő – lakatos szerkezetre 30%-os engedményt adunk. Az árjegyzék a kemence építéséhez, sparheltek, füstölők, grillezők építéséhez szükséges valamennyi általunk készített szerkezetet tartalmazza.

 

Szakmai, kulináris bemutatók, rendezvények egész évben!

Rendezvényeinket – az elképzelésének megfelelően –  szakmai, kulináris és felhasználói témakörökből választhatja ki az alábbiak szerint:

 

  • Családi Kemencés Főzőiskola: azoknak a Családoknak, baráti Közösségeknek ajánljuk, akik már rendelkeznek kemencével, kerti konyhával, de nem rendelkeznek kellő tapasztalattal a kemence és gasztró berendezések kezeléséhez, a kemencés ételek elkészítéséhez, a kemencés parti gyakorlati megvalósításához. Itt a kemencemester és a séf irányításával sajátkezüleg kell elvégezni a feladatokat a begyújtástól a fehér asztalig.
  • Kulináris Kemencés Nap, azoknak, akik csak külső szemlélőként akarják végigkövetni a folyamatokat és kötöttségek nélkül szeretnék a kemencés partit élvezni. Ehhez a svédasztalos kiszolgálás mellett a korlátlan étel és italfogyasztás, az új hasonlóérdeklődésű társaságok megismerése, hangulata is segítséget ad.
  • Szakmai kemencés Nap építőknek és építtetőknek. Itt átfogó szakmai ismereteket adunk át konzultáció keretében a különböző kemencék, kerti konyhák építéséhez. Részletesen foglalkozunk a gyors és kedvező beruházások megoldásaival, lehetőségeivel.
  • Élőbemutató a Kemencés Udvarban: ez a program egész évben elérhető. Munkaidőben /H-P 7-16/ bejelentés nélkül látogatható. Itt kötetlenül megismerheti az épített kemencéket, kerti konyhákat, füstölőket, aszalókat, grillezőket, többcélú mobil kemencéket, mobil grillezőket, de beltéri látványkonyhák megvalósításához is meríthet ötleteket.

A rendezvények pontos időpontja a www.kemences.hu weblapunkon és a rendszeresen megjelenő hírleveleinkben megtalálható.

A rendezvényeinken történő részvétel – az Élőbemutató kivételével – regisztrációval lehetséges.

Miben tudunk mi segíteni?

A lehetőségek feltárásában és azok megvalósításában is.

Kemencés Udvarunk

Az egész évben Önök rendelkezésére álló Kemencés Udvarunk meglátogatása alkalmával minden részletet lefényképezhet, minden részletre kielégítő választ kaphat.

Ugyanitt és ugyanekkor minden speciális szerkezetet megvásárolhat és a beépítéséhez bő, szöveges magyarázatot is kap. Ez a lehetőség egész évben, minden hónap első szombatján tartott Kemencés Vásáron 30% kedvezménnyel is párosul a saját gyártású, kisipari termékeinkre vonatkozóan.

Telefonos, email-es segítségnyújtás

Az évközi ajánlatainkról a rendszeresen megjelenő hírleveleinkből értesülhet, amire itt feliratkozhat.

Kérdéseivel, problémáival e-mailben és telefonon is forduljon hozzánk. Segítünk!

Szakmai Ügyfélszolgálat: +3630-682 4627; +3630-377 5960.

Szakmai segítség e-mailben: info@kertikonyhak.hu

Hírlevél feliratkozás***Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

***Miért érdemes a hírlevelünkre feliratkozni?

Feliratkozás után azonnal: "Tanulmány a kemenceépítés jellemző hibáinak megelőzéséről" 

Majd hetenként egy-egy rész„Az ideális kerti konyha építésének segédlete" hírlevél hét részben: (1) elhelyezés, (2) alapozás, (3) építés, (4) funkciók, (5) kapcsolódás, (6) ergonómia, (7)  használat.